για εμένα

για εμένα

Είμαι ο Γιώργος και από τους ρόλους που ενσαρκώνω στη ζωή μου, προτιμώ αυτόν του  μπαμπά της Υβόννης. Η έλευση της στη ζωή το 2020, με έκανε να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω στη ζωή μου και έτσι πραγματοποίησα στροφή 180 μοιρών στα επαγγελματικά μου για να το πετύχω. 

για εμένα

Είμαι ο Γιώργος και από τους ρόλους που ενσαρκώνω στη ζωή μου, προτιμώ αυτόν του  μπαμπά της Υβόννης. Η έλευση της στη ζωή το 2020, με έκανε να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω στη ζωή μου και έτσι πραγματοποίησα στροφή 180 μοιρών στα επαγγελματικά μου για να το πετύχω. 

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στα οικονομικά (Διοίκηση Επιχειρήσεων) στην Αθήνα το 2010,  ενώ δύο χρόνια μετά ολοκλήρωσα και τις σπουδές μου στο θέατρο. 

μέσα από τη 12αετή εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων σε θέσεις management, μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω και να καταλάβω καλύτερα τους ανθρώπους, να παρατηρήσω τις συμπεριφορές τους σε συνθήκες πίεσης, να διαχειριστώ ομάδες αποτελεσματικά και μη.

μου δόθηκε η ευκαιρία  να βιώσω το άγχος τους αναφορικά με προθεσμίες υλοποίησης μεγάλων και απαιτητικών ερευνητικών σχεδίων, να ενδιαφερθώ για τις ανάγκες τους, να τους υποστηρίξω. να πάρω κρίσιμες αποφάσεις. δύσκολες αποφάσεις. να τους συναισθανθώ.

Η επαφή μου με το θέατρο με έκανε να πιστέψω στους ανθρώπους και να κατανοήσω σε βάθος τη φράση της Marguerite Yourcenar, πως δεν αγαπάμε αρκετά τους ανθρώπους, όταν δεν αγαπάμε την αθλιότητα, την ταπείνωση και τη δυστυχία τους.

Προετοιμάζοντας τον εαυτό μου για τον ρόλο του γονέα, ξεκίνησα να διαβάζω βιβλία σχετικά με την παιδική ψυχολογία, τα αναπτυξιακά στάδια, τις λειτουργίες του εγκεφάλου και τις σχέσεις γονέων – παιδιών. Παρακολούθησα ομιλίες, σεμινάρια και τότε κατάλαβα πως ένιωθα περίεργα οικεία µε όσα μάθαινα. Έτσι κατάλαβα πως θέλω να παρέχω κι εγώ υποστήριξη και ενδυνάμωση σε άλλους γονείς, στο υπέροχο µα συνάμα δύσκολο αυτό ταξίδι της γονεϊκότητας. 

παρακολούθησα και ολοκλήρωσα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Jai Institute for parenting των ΗΠΑ. αμέσως μετά, αποφάσισα να βάλω μία τελεία στην έως τώρα εργασιακή μου πορεία και χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησα το µεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Applied Positive Psychology & Coaching Psychology, του UEL (University of East London) το οποίο ολοκλήρωσα με επιτυχία τον Σεπτέμβριο του 2022.

είχα βεβαιωθεί πλέον πως αυτή η περίεργη οικειότητα που ένιωθα στην αρχή με είχε φέρει στο σωστό δρόμο. να υποστηρίξω και να ενδυναμώσω όποιον άνθρωπο με χρειάζεται. 

Τον τελευταίο χρόνο, πραγματοποίησα περισσότερες από 500 ώρες συνεδρίων και σεμιναρίων, προσφέροντας ενδυνάμωση και υποστήριξη σε γονείς, στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και σε ανθρώπους που αναζητούσαν μια αλλαγή ή βελτίωση στη ζωή τους.

ταυτόχρονα, έχω την ευκαιρία να επικοινωνώ και να ανταλλάσσω γνώσεις με νέους ανθρώπους στο κολλέγιο ICBS της Θεσσαλονίκης, διδάσκοντας μαθήματα σχετικά με την ηγεσία, την προσωπική ανάπτυξη τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων και την επικοινωνία

υποστηρίζω ανεπιφύλακτα πως η γνώση είναι δύναμη και γι’ αυτό δεν σταματώ να εξελίσσομαι διαρκώς, μαθαίνοντας νέα πράγματα που θα φωτίσουν τον δρόμο μου. το 2023 ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου στον τομέα της μελέτης του ανθρώπινου εγκεφάλου και του υποσυνείδητου μέσω της τεχνικής του νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP) με την επίσημη αναγνώριση του οργανισμού The American Board of NLP, αποκτωντας τον τιτλο του NLP Master Coach.

το τελευταίο διάστημα επενδύω στην προσωπική μου εκπαίδευση παρακολουθώντας το πρόγραμμα Leadership & Communication του Harvard University.

συχνά, οι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε και μου εμπιστεύονται τις ανησυχίες και τις προσπάθειες τους, μου θέτουν την ίδια ερώτηση.

‘’αλλάζουν οι άνθρωποι τελικά;’’

Η απάντηση μου είναι,
‘’Ναι, αλλάζουν. Πόνεσε τους ή αγάπησε τους πολύ.’’

Transformation

New Page

Never give up to early, great things take time. If it was easy, everyone would be doing it. Have patience and allow magic to happen in your life. I dedicated years to learning and establishing my goals to help me achieve my dream self and lifestyle. And I want the same for you.

FOLLOW ME

My Way

Never give up to early, great things take time. If it was easy, everyone would be doing it.

1
Big Challenge First

Have patience and allow magic to happen in your life. I struggled with my work and life balance, did not have time for myself and building healthy relationship.

2
Establishing my Goals

I dedicated years to learning and establishing my goals to help me achieve my dream self and lifestyle. The first step was to understand myself and my true dreams.

3
Transformation

Transformation process was not easy and quick process. I spent months working with my therapist and life coach. The result was magical and I am now living my dream life.

Program Image Program Image
Program Image Program Image Program Image

Join the club

Hello Beautiful

 I dedicated years to learning and establishing my goals to help me achieve my dream self and lifestyle. And I want the same for you.

Jin Now

Please fill out the form and we will get back to you asap.

    Let's Connect

    Say Hi and Follow Me @firstsight.design

    [instagram-feed showbutton=false showheader=false num=5 showfollow=false]